Personvernerklæring

Axia («oss», «vi» eller «vår») driver nettstedet axia.no og en rekke applikasjoner. Denne siden informerer deg om våre retningslinjer angående innsamling, bruk og utlevering av personlig informasjon når du bruker tjenesten vår.

Vi vil ikke bruke eller dele informasjonen din med noen unntatt som beskrevet i denne personvernerklæringen. Vi bruker din personlige informasjon for å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten godtar du innsamling og bruk av informasjon i samsvar med denne policyen.

Innsamling og bruk av informasjon

Når du bruker tjenesten vår, kan vi be deg om å gi oss visse personlig identifiserbare opplysninger som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg. Personlig identifiserbar informasjon kan inkludere, men er ikke begrenset til, din e-postadresse, navn og annen informasjon («Personlig informasjon»). Vi samler inn denne informasjonen med det formål å tilby tjenesten, identifisere og kommunisere med deg, svare på dine forespørsler, betjene innkjøpsordrene dine og forbedre tjenestene våre.

Logg data

Når du får tilgang til tjenesten via en mobilenhet, kan vi samle inn viss informasjon automatisk, inkludert, men ikke begrenset til, typen mobilenhet du bruker, mobilenhetens unike ID, IP-adressen til mobilenheten din, mobilen din operativsystem, typen mobil nettleser du bruker og annen statistikk («loggdata»). I tillegg kan vi bruke tredjepartstjenester som Google Analytics som samler inn, overvåker og analyserer denne typen informasjon for å øke tjenestens funksjonalitet. Disse tredjeparts tjenesteleverandørene har sine egne retningslinjer for personvern som tar for seg hvordan de bruker slik informasjon. Se avsnittet om posisjonsinformasjon nedenfor angående bruken av posisjonsinformasjonen din og alternativene dine.

Stedsinformasjon

Vi kan bruke og lagre informasjon om posisjonen din avhengig av tillatelsene du har angitt på enheten din. Vi bruker denne informasjonen til å tilby funksjoner i tjenesten vår, for å forbedre og tilpasse tjenesten vår. Du kan aktivere eller deaktivere posisjonstjenester når du bruker tjenesten vår når som helst, gjennom innstillingene for mobilenheten din.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er filer med en liten mengde data, som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og overføres til enheten din. Vi bruker informasjonskapsler for å samle inn informasjon for å forbedre tjenestene våre for deg. Du kan instruere nettleseren din til å nekte alle informasjonskapsler eller angi når en informasjonskapsel sendes. Hjelpefunksjonen i de fleste nettlesere gir informasjon om hvordan du godtar informasjonskapsler, deaktiverer informasjonskapsler eller varsler deg når du mottar en ny informasjonskapsel. Hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan det hende at du ikke kan bruke enkelte funksjoner i tjenesten vår.

Ikke spor formidling

«Ikke spor» er en preferanse du kan angi i nettleseren din for å informere nettsteder om at du ikke ønsker å bli sporet. Du kan aktivere eller deaktivere «Ikke spor» ved å gå til Preferanser eller Innstillinger-siden i nettleseren din.

Tjenestetilbydere

Vi kan ansette tredjepartsselskaper og enkeltpersoner for å legge til rette for tjenesten vår, for å tilby tjenesten på våre vegne, for å utføre tjenesterelaterte tjenester og/eller for å hjelpe oss med å analysere hvordan tjenesten vår brukes. Disse tredjepartene har tilgang til din personlige informasjon kun for å utføre spesifikke oppgaver på våre vegne og er forpliktet til ikke å avsløre eller bruke informasjonen din til andre formål.

Overholdelse av lover

Vi vil formidle din personlige informasjon der det er påkrevd ved lov eller stevning, eller hvis vi mener at en slik handling er nødvendig for å overholde loven og rimelige forespørsler fra rettshåndhevelse eller for å beskytte sikkerheten eller integriteten til tjenesten vår.

Sikkerhet

Sikkerheten til din personlige informasjon er viktig for oss, og vi bestreber oss på å implementere og opprettholde rimelige, kommersielt akseptable sikkerhetsprosedyrer og -praksis som passer til informasjonen vi lagrer, for å beskytte den mot uautorisert tilgang, ødeleggelse, bruk, modifikasjoner , eller avsløring. Vær imidlertid oppmerksom på at ingen metode for overføring over internett, eller metode for elektronisk lagring er 100 % sikker, og vi kan ikke garantere absolutt sikkerhet i forhold til den personlige informasjonen vi har samlet inn fra deg.

Internasjonal overføring

Din informasjon, inkludert personlig informasjon, kan overføres til – og vedlikeholdes på – datamaskiner som befinner seg utenfor din stat, provins, land eller annen statlig jurisdiksjon der databeskyttelseslovene kan avvike fra din jurisdiksjon. Dersom du befinner deg utenfor Norge og velger å gi informasjon til oss, vær oppmerksom på at vi overfører informasjonen, inkludert personopplysninger, til Norge og behandler den der. Ditt samtykke til denne personvernerklæringen etterfulgt av din innsending av slik informasjon representerer din samtykke til den overføringen.

Lenker til andre nettsteder

Tjenesten vår kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjepartskobling, vil du bli dirigert til denne tredjepartens nettsted. Vi anbefaler deg på det sterkeste å lese personvernreglene for hvert nettsted du besøker. Vi har ingen kontroll over, og påtar oss intet ansvar for innholdet, personvernreglene eller praksisen til tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Endringer i denne personvernerklæringen

Denne personvernerklæringen trer i kraft fra 1.jan 2018 og forblir gyldig med unntak av eventuelle endringer i bestemmelsene i fremtiden, som vil tre i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere eller endre personvernreglene våre når som helst, og du bør sjekke disse personvernreglene med jevne mellomrom. Din fortsatte bruk av tjenesten etter at vi har lagt ut endringer i personvernreglene på denne siden vil utgjøre din bekreftelse på endringene og ditt samtykke til å overholde og være bundet av de endrede personvernreglene. Hvis vi gjør noen vesentlige endringer i denne personvernerklæringen, vil vi varsle deg enten via e-postadressen du har gitt oss, eller ved å plassere en fremtredende melding på nettstedet vårt.

 

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, vennligst kontakt oss.

Axia AS

Postboks 530

1703 Sarpsborg

E-post: firmapost@axia.no