Axia har fått Jeeves som ny samarbeidspartner

Det er med glede vi i Axia kan meddele at vi har inngått en partneravtale med Jeeves. Vi har fått i oppdrag å etablere Jeeves også på det norske markedet.

Jeeves er en totalleverandør av forretningsløsninger (ERP) for mellomstore bedrifter og selskapet har en uttalt strategi å ekspandere på det norske markedet. Det å selge via partnere er ikke nytt for Jeeves, de har lenge hatt et partnernettverk utenfor Sverige. Målet med Norge har vært å finne en aktiv partner som både kan det norske ERP-markedet, og også Jeeves målgruppe som er produksjons- og ditribusjonsbedrifter.

Lang erfaring med å implementere Jeeves ERP

-Vi ser frem til å samarbeide med Jeeves på det norske markedet da vi har samme tanker om hvordan implementering av Jeeves skal gjøres slik at kunden for mest mulig ut av investeringen, sier Bjørn Fosli, administrerende direkør i Axia Applications.

-Vi har lang erfaring med å levere prosjektledelses- og implementeringstjenester på det norske markedet og har erfaring fra flere forskjellige ERP-leverandører, blant annet Jeeves. Vi har lenge ønsket et nærmere samarbeide med Jeeves på det norske markedet da vi ser at deres løsning passer ekstra godt til norske industribedrifter, fortsetter Bjørn.

Stabil partner for lansiktige relasjoner

-Vi i Jeeves har ført en dialog med flere mulige partnere og grunnen til at valget falt på Axia var fordi de har lang erfaring fra ERP-markedet i Norge og allerede har etablert kontakt med den målgruppen som vi tror kan bli fremtidige Jeeves-kunder. Vi søkte også etter en stabil partner der vi ser vi kan ha en langsiktig og varig relasjon og sammen utvikle tilbudet og bredden i Norge. Her ser vi Axia passer godt inn og at vi som selskap matcher hverandre bra, forteller Mikael Brodin, ansvarlig for forretningsutvikling hos Jeeves.

-Jeeves har en offensiv strategi på konsernnivå med en sterk aktiv eier – og en av de markedene vi vil vokse å bli sterkere på er akkurat Norge, der vi har vært aktiv tidligere. I den strategiske planen inngår både å ekspandere inn på nye markeder og å nå en bredere  målgruppe av virksomheter, forteller Bo Johansson, Jeeves General Manager.

Om Jeeves

Jeeves er en totalleverandør av forretningsløsninger (ERP) for mellomstore bedrifter. Siden starten i 1992 har selskapet hatt en stabil vekst og har nå mer enn 2400 kunder. Kundene finnes primært innen produksjon, distribusjon, partihandel samt i tjenesteindustrien. Jeeves arbeider nærme sine kunder med alt fra produktutvikling til implementering og produktsupport. Jeeves dyktige virksomhets- produkt- og prosesseksperter har lang erfaring med å hjelpe kundene til å bli unike i sitt marked gjennom en fleksibel og kostnadseffektiv ERP-løsning. Jeeves ERP er en forretningsløsning som kundene kan vokse med! Jeeves er en del av Forterro, som har som forretningside å ta markedsledende ERP-selskaper til enda høyere høyder gjennom å utvikle og styrke dem. I konsernet inngår ERP-selskap i andre land som Frankrike, Sveits, England, Polen og Tyskland

Les mer om Jeeves: https://www.jeeveserp.com/

Les mer om Forterro: www.forterro.com