Driftsmeldinger: Det er for tiden ingen kjente problemer med våre tjenester.

Axia Applications

Vi er et fagmiljø bestående av erfarne rådgivere innenfor implementering og utnyttelse av ERP-løsninger. Vi er uavhengig av løsningsleverandør og arbeider på tvers av flere av markedets mest utbredte ERP-løsninger.

Vi har spesialisert oss på å analysere bruken av ERP-løsninger med henblikk på å ta ut gevinster i organisasjonen, og vi klarer dette ved at vi har kompetanse både på kundens fagområder, på endringsledelse og på selve ERP-løsningen – kombinert med lang erfaring i styring og kvalitetssikring av prosjekter.

Våre konsulenter arbeider gjerne som aktive rådgivere i prosjektene, aktive på den måten at vi ikke bare analyserer og gir råd – men også tar ansvaret for å implementere disse i løsningen og organisasjonen.

Jeeves

Jeeves er designet for bedrifter i endring og vekst. Arkitekturen er tilrettelagt slik at du bestemmer over datasystemet og ikke motsatt. Dette har ført til at Jeeves er den ERP-løsningen på markedet med lavest levetidskost (TCO).

Les mer

M3 / Movex fra Infor

M3 / Movex er ERP-løsninger utviklet av Infor (tidligere Intentia AB). Axia har lang erfaring med å levere konsulenttjenester til brukere av forretningssystemene Movex / M3.

Les mer

Business Intelligence (BI) og Datavarehus løsninger

Mange bedrifter ønsker en dynamisk rapportering som går ut over de mulighetene som ligger i bedriftens ERP-system, eller de ønsker å rapportere data på tvers av flere systemer. I slike tilfelle kan man bygge et Datavarehus som henter data fra bedriftens ordinære systemer og legger de klare for både summarisk og detaljert rapportering.

Les mer

Prosjektledelse og Kvalitetssikring

Våre prosjektledere har lang erfaring fra å styre både store og små prosjekter, også i internasjonale miljøer. Basert på denne erfaringen blir vi også engasjert på ”kundesiden” i større prosjekter, for å styrke kundens prosjektorganisasjon eller som rådgiver til ledelsen.

Les mer